diumenge, 5 de febrer del 2012

NOVA PIRI INDUMENTÀRIA

Bones Piris! Finalment ja tenim enllestida la "nova" indumentària oficial del CEVDM. Hi posem les "" ja que com podeu veure de nova no en té gaire. No hem estat gaire originals i recuperem els colors i "disseny" de ja fa uns quants anys, quan s'anava a pujar muntanyes amb jerseis de llana fets per les iaies. Els teixits han canviat una mica però els colors i l'esperit Piri aquí segueixen.



Des del dilluns 06 fins el dissabte 18 de febrer us podeu passar per la botiga Corriol (carrer Maria Vidal, 116 de Vilassar de Mar) per encarregar (i deixar pagades) les peces que vulgueu. Allà mateix us podreu provar les diferents talles de maillots, culottes i samarretes (S, M, L i XL). No les tindrem a Corriol, però hi ha tallatge diferenciat per a dones. Les peces que en aquesta primera comanda posem en marxa són les següents: 

MAILLOT MÀNIGA CURTA CREMALLERA CURTA
27,50 €
MAILLOT MÀNIGA CURTA CREMALLERA SENCERA
28,50 €
MAILLOT MÀNIGA LLARGA
34,00 €
CULOTTE CURT
33,50 €
CULOTTE LLARG
46,75 €
JAQUETA HIVERN
57,25 €
ARMILLA
43,50 €
TRI-TRAJE DUES PECES
56,25 €
SAMARRETA RUNNING MÀNIGA CURTA
22,25 €
SAMARRETA RUNNING TIRANTS
22,25 €
PANTALÓ RUNNING
18,00 €
PANTALÓ TRAIL
18,00 €
MALLA RUNNING CURTA
23,25 €
GUANTS
11,75 €
"MANGUITOS"
10,00 €


Tingueu en compte que aquests preus són únicament per a aquesta primera comanda. Posteriorment, també a Corriol, anirem tenint certes peces en stock, però no en podrem garantir la disponibilitat immediata i el seu preu podrà ser superior. Com encara no disposem de TPV del Piri, els pagaments podran ser únicament en efectiu.

Cap a mitjans del mes de Març podreu recollir les peces encarregades a la mateixa botiga. Us ho comunicarem puntualment via email. Qualsevol aportació, suggeriment o consulta al respecte la podeu fer arribar als respectius vocals de secció o a info@cevilassardemar.cat.

Esperem que us agradi i que us animeu a lluir els colors del Piri allà on aneu. 

Força Piri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada